Будівництво своїми руками (5 сообщений)

    Будівництво своїми руками
Будівництво своїми руками
http://zbuduysam.com/
рекомендовать друзьям >>

  • Як правильно стелити лінолеум
    Якщо ви самостійно ремонтуєте своє житло, то постелити лінолеум на підлогу буде найпростішим і, мабуть, правильним рішенням. Адже при настилі лінолеуму потрібно мати мінімум знань і умінь. Якщо у вас невелике приміщення до 20 кв. м., а в більшості випадків - це саме так, то ви можете постелити лінолеум сухим способом, тобто, не використовуючи ніякого клею.

    Переслать  
  • Як ставити керамічну плитку на підлогу
    Одним з найміцніших, довговічних і красивих підлогових покриттів є підлогова керамічна плитка. Природно у всіх приміщеннях її не покладеш. Доцільно буде класти плитку на підлогу в кухні, ванній кімнаті, туалеті і коридорі. Ну а якщо у вас приватний будинок, то на веранді або зимовому саду плитка на підлозі буде також виглядати дуже здорово.

    Переслать  
  • Дерев'яна підлога з дощок
    І так, якщо у вас дерев'яна підлога, тобто складається з дощок, щільно прилеглих один до одного, то ніякими цементними сумішами його ви не вирівняєте. А лінолеум, ламінат або ковролін на таку підлогу просто так ложить не рекомендується, оскільки дошки мають свої нерівності і шорсткості і це все відіб'ється на покритті.

    Переслать  
  • Як правильно ставити ламінат
    Ламінат - це більш дорогий вид підлогового покриття, ніж лінолеум, ну і виглядає він, звичайно, багатший. В укладанні ламінату також немає нічого складного. Це теж саме, що зібрати дитячий конструктор.

    Переслать  
  • Як ставити паркет
    Якщо ви віддаєте перевагу якісні, натуральні екологічно чисті матеріали, то в такому випадку вам необхідно відмовитися від таких підлогових покриттів як лінолеум, ковролін тощо, паркетна дошка є в даному випадку єдино правильним рішенням. До переваг старих дерев'яних підлог додався сучасний дизайн і якісна обробка, а також вологостійкість.

    Переслать