Будівництво своїми руками

Будівництво своїми руками


Із чого складаеться змішувач

Posted: 23 Aug 2012 07:00 PM PDT

Напевно, кожному їх нас доводилося стикатися з вирішенням задачі: як краще відремонтувати зламався змішувач. Щоб з даною проблемою вам було легше впоратися, необхідно спочатку розібратися яке пристрій змішувача. Отже, конструкція більшості змішувачів складається з підвідних труб, втулки, гайки накидною, боковини, конуса рухомого, прокладки, корпуси, виливу.

Змішувач для душу

Posted: 23 Aug 2012 06:52 PM PDT

При виборі змішувача одним з вирішальних критеріїв є те, в якому саме місці він буде використовуватися. Змішувач для душу, ванни, раковини, біде в оптимальному варранте повинен бути спеціальним, що забезпечує найкраще функціонування, а також загальне зручність у використанні. Однак, можна спробувати поставити один змішувач для раковини і для душа, як це часто робилося років тридцять-двадцять тому.

Змішувачі для кухні

Posted: 23 Aug 2012 06:48 PM PDT

Існує три типи змішувачів для кухні:

Змішувачі для ванної кімнати

Posted: 23 Aug 2012 06:43 PM PDT

Сучасний змішувач вже давно перестав бути просто краном, що перекриває у ванній воду - тепер це один з важливих елементів дизайну. Вибір оздоблення і стилів змішувачів для ванн практично нескінченний.

Як вибрати змішувач

Posted: 23 Aug 2012 06:37 PM PDT

На думку сучасних психологів, кімната гігієнічних процедур, якою є приміщення ванної, є одними з найбільш важливих місць для відновлення сил, релаксації, вечірнього відпочинку. Та й так відомо, що ванна і туалет в багатьох квартирах є найпопулярнішими місцями. Ну і звичайно, привабливий дизайн цих затребуваних приміщень допомагає господарям, радує із погляди, та й весь організм.

Унітази з косим випуском

Posted: 23 Aug 2012 06:29 PM PDT

Зараз в торговій мережі можна купити унітаз на будь-який смак, колір і розмір. Нижче ми розглянемо основні характеристики та параметри сучасних унітазів, щоб при бажанні придбати дане сантехнічне пристрій ви мали уявлення, на що звертати увагу.